www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Arges

Locații din Arges

Hotel La Cetate Pitesti

Localitate: Pitesti

Complexul hotelier La Cetate este localizat la 5 km de centrul orasului Pitesti, in comuna Valea Mare – Podgoria si va pune la dispozitie doua hoteluri: Old Hotel 2* si Boutique Hotel 3* .

Va invitam sa popositi macar o noapte in imbietoarele camere cu terase largi de la etaj, cu baldachine duble si pereti pictati si seminee electrice.

 

Vezi detalii

Hotel Magic Centru Pitesti

Localitate: Pitesti

Hotelul Magic GT din centrul orasului Pitesti a fost renovat in septembrie 2019.

Hotelul dispune de 15 camere repartizate astfel: single cu pat matrimonial, junior suite si apartament cu 2 camere. Camerele sunt dotate cu bai cu cabine de dus, aer conditonat, internet wireless, room-service, TV, telefon cu acces international, radio/desteptator, birou de lucru, minibar, incalzire centrala, uscator par.

 

Vezi detalii

Cabana Cumpana** Lacul Vidraru

Localitate: Lacul Vidraru

Cabana Cumpana** este situata pe malul stang al Lacului Vidraru, intr-o zona depresionara, la o altitudine de 860 m, cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor Fagaras.

Cabana va pune la dispozitie 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.

 

Vezi detalii

Cabana Naty&Stefy Rucar

Localitate: Rucar

Situata in Rucar, la poalele muntilor Piatra Craiului, precum si in apropiere de Bran si de orasul Campulung-Muscel, Cabana Naty&Stefy va pune la dispozitie 3 dormitoare, 2 bai si un living foarte spatios, dotat cu o canapea extensibila, separat de zona bucatariei.

La casa de vacanță, oaspeții au acces la un loc de joacă pentru copii și la o terasă.

 

Vezi detalii

Pensiunea Floarea de Colt Nucsoara

Localitate: Nucsoara

Pensiunea Floarea de Colt este situata intr-o zona pitoreasca, pe Valea Raului Doamnei si va ofera conditii de cazare si relaxare la cele mai inalte standarde.

Clientii se vor bucura de cazare intr-un complex deosebit la nivel de 5 margarete.

Camerele duble sau twin standard, precum si apartamentele de familie sunt dotate cu televizor lcd, mobilier modern, bai spatioase, toate avand o vedere superba spre masivul muntos.

 

Vezi detalii

Complex Zeus Leresti

Localitate: Leresti

Complex Zeus este situat in comuna Leresti, judetul Arges la 4 km de Câmpulung Muscel pe drumul care duce către barajul Râusor, Masivul Iezer Păpușa și Cabana Voina.

Complex Zeus este locul unde puteti petrece un sejur relaxant, dar și puteti organiza un eveniment important din viață dumneavoastra (nuntă, botez, aniversare) organizat în cadrului restaurantului nostru

 

Vezi detalii