www.cazare-pensiuni.com

CAZARE CAZANELE DUNARII

Cazanele Dunării, zonă cunoscută şi sub denumirea de Clisura Dunării, se întind de-a lungul fluviului, la graniţă cu Serbia, în judeţul Mehedinţi. Vei putea descoperi frumuseţea grandioasă a acestui loc pe teritoriul localităţilor Eşelniţa şi Dubova.
În ceea ce priveşte cazarea, întreaga zonă este împânzită cu pensiuni şi cabane unde te poţi caza. Odată ce ai ajuns la destinaţie, vei afla singur răspunsul la întrebarea de ce să vizitezi Cazanele Dunării. Te afli în cea mai spectaculoasă porţiune de pe cursul fluviului, unde Dunărea întâlneşte Munţii Banatului şi masivele muntoase de pe malul sârbesc. Cazanele Dunării se întind pe o lungime de nouă kilometri.

Localitati in cazanele dunarii

Locații din cazanele dunarii

Pensiunea Christian Garla Mare

Localitate: Garla Mare

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Christian va asteapta sa petreceti un sejur linistit si relaxant.

Această unitate dispune de 6 dormitoare spațioase, cu baie proprie, pat dublu, canapea extensibilă, tv cu ecran plat, wifi, mini frigider, aer condiționat.

 

Vezi detalii

Nest Drobeta Turnu Severin

Localitate: Drobeta Turnu Severin

Your nest in Drobeta Turnu Severin!

Situat pe fluviul Dunărea, într-o zonă liniştită şi în imediata apropiere a unui mic parc, Nest se află la 15 minute de mers pe jos de portul din Drobeta Turnu-Severin.

Clienții pot alege o cameră cu pat matrimonial, paturi single, sau suite.

 

Vezi detalii

Pensiunea Casa din sat Eselnita

Localitate: Eselnita

Dacă vă doriți relaxare intr-o zona frumoasa, va asteptam la Pensiunea Casa din sat, situata in comuna Eselnita pe DN57 - Clisura Dunarii.

'Casa din Sat' este in centrul satului la aproximativ 1000 m de Dunare, este o locatie construita recent, compusa din 3 camere duble matrimoniale.

 

Vezi detalii

Pensiunea Belvedere Yachtclub Berzasca

Localitate: Berzasca

Pensiunea Belvedere Yachtclub este situata in jud. Caras-Severin, pe clisura Dunarii, intre localitatiile Liubcova si Berzasca, si va pune la dispozitie 11 cabanute separate, pozitionate pe un ponton de 300m direct la apa, oferindu-va un loc ideal pentru pescuitul la crap, somn si salau.

Camerele sunt dotate cu frigider, aer conditionat, televizor si baie proprie cu cabina de dus.

Vezi detalii