www.cazare-pensiuni.com

CAZARE MARGINIMEA SIBIULUI

Mărginimea Sibiului este o zonă etnografică unică în România situată la vest de Sibiu, limitată la sud de valea Sadului şi la nord de valea râului Sălişte, ce cuprinde 18 localităţi: Boiţa, Sadu, Râu Sadului, Tălmaciu, Tălmăcel, Răşinari, Poplaca, Gura Râului, Orlat, Fântânele, Sibiel, Vale, Sălişte, Galeş, Tilişca, Rod, Poiana Sibiului şi Jina.
Mărginimea Sibiului a devenit un punct important al turismului rural românesc, aici dezvoltându-se numeroase pensiuni ce vă pot oferi condiţiile necesare petrecerii unui sejur de neuitat. Atmosfera tipic ţărănească, păstrarea intactă a tradiţiilor şi obiceiurilor, ospitalitatea sătenilor măresc atractivitatea pentru aceste locuri.

Localitati in marginimea sibiului

Locații din marginimea sibiului

Panoramic Chalet Turnu Rosu

Localitate: Turnu Rosu

Panoramic Chalet este o casă de vacanță situată în sudul Transilvaniei, în comuna Turnu Roșu, într-o zonă de o frumusețe aparte, străjuită de munții Făgăraș și în apropierea râului Cibin și a punctului de confluență al acestuia cu râul Olt.

Casa de vacanță este recomandată pentru 4-6 familii sau un grup de prieteni, fiind alcătuită din 4 dormitoare cu 15 locuri de dormit, 5 bai, living spațios de 50 mp, bucătărie complet utilată, terasa inchisa.

 

Vezi detalii

Pensiunea Calborean Talmacel

Localitate: Talmacel

Pensiunea Calborean se afla in satul Talmacel, un sat cu o vechime de peste 750 de ani, situat pe malul raului Talmacut, care inconjoara ca un arc aceasta unitate.

Pensiunea face parte dintr-un ansamblu arhitectonic traditional format din casa mare cu obloane la ferestre, curte pavata cu piatra si bolta de vita de vie, poarta înalta din lemn.

O pensiune frumoasa, retrasa, cu o superba priveliste asupra satului si dealurilor inconjuratoare. Va punem la dispozitie 9 spații de cazare.

 

Vezi detalii

Pensiunea Sibiel***

Localitate: Sibiel

Îți este dor de vuietul pădurilor și de surâsul râului, iți este dor de drumețiile și plimbările in natura ?

Pentru ca tu și ai tai sa va bucurați de o vacanța bine meritata, va asteptam la Pensiunea Sibiel***, la doar 2 minute de mers cu maşina de faimosul Muzeu de Icoane pe Sticlă din Sibiel.

Capacitatea totala a pensiunii este de 48 de persoane.

 

 

Vezi detalii

Casa Valea Morii Sadu

Localitate: Sadu

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Relaxati-va la poalele munților Cindrel, intr-o cabană în mijlocul naturii,

Casa Valea Morii Sadu dispune de 12 camere cu paturi duble, 11 bai, living 80 mp, bucatarie utilata, terase, teren polisportiv(tenis, fotbal, baschet) cu gazon artificial si nocturna, filigorie acoperita, piscina incalzita, jacuzzi, sauna finlandeza, parcare privată și WI-fi gratuit.

 

Vezi detalii

Pensiunea Iulia Rod

Localitate: Rod SB

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Odata ce ai pasit pe poarta noastra vei avea parte de o experienta  vizuala si culinara autentica, atât datorită obiectelor traditionale expuse cat si datorita gusturilor de alta data a mancarurilor gatite cu ingrediente sanatose si naturale obținute din ograda proprie.

Pensiunea din Marginimea Sibiului este compusa din 5 camere duble. Fiecare camera are pat dublu si baie proprie.

 

Vezi detalii

Casa de Vacanta Tara Rau Sadului

Localitate: Rau Sadului

Dacă sunteți sătui de forfota și stresul orașului, vă puteți relaxa citind o carte pe șezlong sau în hamac, făcând o binemeritată baie de aer și soare, iar seara puteți savura un pahar de vin pe terasă, într-o companie plăcută.

Casa de Vacanța Tara este situată la ieșirea din com Rau Sadului, amplasată in mijlocul naturii si dispune de 4 camere matrimoniale, 2 bai, bucătărie complet utilata, un living spațios, o terasa de dimensiuni mari. Un plus adus pensiunii este lacul cu păstrăv proaspăt.

 

Vezi detalii