www.cazare-pensiuni.com

CAZARE TINUTUL SECUIESC

Ținutul Secuiesc este o regiune istorică a României, situată în sud-estul Transilvaniei, într-o zonă locuită majoritar de secui, pe teritorii care aparțin administrativ în principal de județele Covasna, Harghita, o parte din Mureș, dar și din Alba, Bacău, Cluj și Neamț.
Tinutul Secuiesc este o zonă de o rară frumuseţe. Lacul Roşu - Cheile Bicazului, Băile Tuşnad, Lacul Sfanta Ana, Cetatea Sighisoara, Praid, Covasna, Sovata, Balvanyos, Baile Tusnad, Tinovul Mohoş, Castelul Arcuş, Băile Apor sau Piatra Singuratică sunt doar câteva din obiectivele turistice care merită văzute în Ţinutul Secuiesc

Localitati in tinutul secuiesc

Locații din tinutul secuiesc

Forest Camp Transylvania Sangeorgiu Mures

Localitate: Sangeorgiu de Mures

Forest Camp Transylvania se afla la 5 minute pe jos de Stațiunea Balneară Băile Sărate din Sângeorgiu de Mureș, (Apollo).

Locația noastră vă oferă două spații separate de cazare compuse fiecare din 2 dormitoare, living cu bucatarie complet utilată, baie și terasă generoasă.

Organizăm la cerere drumeții cu bicicletele, dar și pe jos în diverse zone, excursii la munte, Sovata, Praid, Câmpul Cetății, Parcul Național Călimani, Defileul Mureșului etc.

 

Vezi detalii

Complex Turistic La Hanul Cailor Batos

Localitate: Batos

Situat in mijlocul naturii, inconjurat de livezi de mar, centrul de echitatie `La Hanul Cailor` va asteapta sa va bucurati de natura si sa savurati bucate traditionale romanesti admirand peisajele transilvanene.

Complexul `La Hanul Cailor` va pune la dispozitie cazare in 6 casute de tip Bungalow dotate fiecare cu baie proprie.

Ne place să vedem oaspeti multumiți și ne simțim răsplătiți de lucrul bine făcut.

 

Vezi detalii

Pensiunea Constantin*** Praid

Localitate: Praid

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Constantin*** se afla într-o zonă liniștită din Praid, la 2 km de Salina si strandul Praid.

Pensiunea va pune la dispozitie 4 spatii de cazare. Camerele sunt spațioase, fiecare cu balcon si sunt pentru 4 persoane (un pat matrimonial și o canapea extensibilă).

 

Vezi detalii

Pensiunea Favorit Ferice**** Borsec

Localitate: Borsec

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Te așteptăm în inima naturii, la Pensiunea Favorit Ferice****, unde natura proaspătă și aerul curat îți promit cel mai relaxant sejur , locul unde îmbinăm cele mai plăcute experiențe cu momente pline de sens.

Pensiunea va pune la dispozitie 11 spatii de cazare. Camerele noastre vă întâmpină cu tot confortul.

Vezi detalii

Pensiunea Panorama Elcomex*** Baile Tusnad

Localitate: Baile Tusnad

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Pensiunea Panorama Elcomex*** este o unitate de cazare de trei stele, ce va asteapta pentru un sejur relaxant intr-un spatiu pitoresc!

Pensiunea va pune la dispozitie 32 de locuri în 15 camere, camerele fiind de 2, respectiv 3 locuri si un apartament pentru 6 persoane.

 

Vezi detalii

Magic Harghita Resort Baile Homorod

Localitate: Baile Homorod

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Magic Harghita Resort este un loc minunat, plin de activități interesante în aer liber. Un loc ideal pentru o vacanță cu familia și prietenii, în peisajul de vis al munților. Vino și relaxează-te cu noi!

Unitatea noastră este alcătuită dint-o cabană mare și șapte căsuțe din lemn.

Vezi detalii