www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Dambovita

Locații din Dambovita

Pensiunea Alesia Pucioasa

Localitate: Pucioasa

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Situată în inima statiunii balneoclimaterice Pucioasa, Pensiunea Alesia vă pune la dispoziție 6 camere duble și o camera tip Family cu doua dormitoare, toate fiind spațioase, confortabile, dotate cu absolut tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă sau chiar mai bine.

Una dintre camerele duble este accesibilă și persoanelor cu dizabilități.

 

Vezi detalii

Vila Rustic INN Pietrosita

Localitate: Pietrosita

Te aşteptăm alături de familie sau prieteni în Munții Bucegi, la Vila Rustic INN (Comuna Pietrosita) intr-o  oază de liniște și relaxare la doar 100 de km de București.

Dacă ești dornic de adrenalină, va punem la dispozitie 5 ATV-uri si 2 Buggy-uri ce te așteaptă să pornești în aventura pe patru roți!

Rustic INN 'Acasa' vacanta ideala intr-un cadru natural de poveste!

Vezi detalii

Pensiunea Colt de Rai Padina Pestera

Localitate: Padina Pestera

Pensiunea Colt de Rai este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa petreaca cateva zile la munte, intr-un peisaj de vis, admirand splendida panorama oferita de maretia muntilor Bucegi.

Pensiunea pune la dispozitie 14 camere duble cu pat matrimonial, cu baie proprie, fiecare baie fiind dotata cu dus si produse de cosmetica hoteliera, televizor conectat la satelit si minibar plin cu produse destinat consumului. In mod exceptional punem la dispozitia clientilor nostri si 6 paturi pliante suplimentare.

Vezi detalii