www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Harghita

Locații din Harghita

Pensiunea Floare de Colt Izvoru Muresului

Localitate: Izvoru Muresului

Pensiunea Floare de Colt este situata in apropierea izvorului raului Mures. Frumusetea extraordinara a imprejurimilor, linistea ce te inconjoara, precum si caldura cu care te vor intampina gazdele pensiunii, fac din pensiunea Floare de colt un loc nemaintalnit atat pentru cei ce vin pentru o relaxare totala cat si cei in cautare de aventuri montane!

 

Vezi detalii

Pensiunea Banffy Toplita

Localitate: Toplita

Pensiunea Banffy este situata intr-o zona de minunata, langa padure cu o extraordinara perspectiva asupra muntilor Calimani si asupra micului orasel Toplita.

Am pregatit pentru clientii nostri 11 camere, 8 sunt duble cu posibilitatea de a adauga cate 1 pat suplimentar iar 3 sunt gandite si utilate pentru familii cu minim 2 copii.

Aerul curat, arhitectura placuta a locului, mancarea buna si oamenii cumsecade sunt valori pe care cu drag vi le oferim.

 

Vezi detalii

Vila Adela** Lacu Rosu

Localitate: Lacu Rosu

Vila Adela** este perfectă pentru familiile ce doresc liniște, aer curat și priveliște ca în basme.

Vila Adela se află la poalele Muntelui Hășmaș, într-o zonă pitorească, liniștită, relaxantă și deosebit de frumoasă, la 1 km față de centrul stațiunii și zona lacului.

Vila va pune la dispozitie 16 spatii de cazare, cele 2 camere a câte 3 paturi, din care unul dublu si două single, sunt locul de odihnă ideal al familiilor cu copii, iar in vila cea noua sunt 3 camere duble și una twin.

 

Vezi detalii

Pensiunea Constantin*** Praid

Localitate: Praid

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Constantin*** se afla într-o zonă liniștită din Praid, la 2 km de Salina si strandul Praid.

Pensiunea va pune la dispozitie 4 spatii de cazare. Camerele sunt spațioase, fiecare cu balcon si sunt pentru 4 persoane (un pat matrimonial și o canapea extensibilă).

 

Vezi detalii

Pensiunea Favorit Ferice**** Borsec

Localitate: Borsec

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Te așteptăm în inima naturii, la Pensiunea Favorit Ferice****, unde natura proaspătă și aerul curat îți promit cel mai relaxant sejur , locul unde îmbinăm cele mai plăcute experiențe cu momente pline de sens.

Pensiunea va pune la dispozitie 11 spatii de cazare. Camerele noastre vă întâmpină cu tot confortul.

Vezi detalii

Vila la Munte*** Bilbor

Localitate: Bilbor

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Vila la Munte este situata in comuna Bilbor, jud. Harghita in mijlocul unei intinse paduri de conifere, fiind cea mai nordica comuna a judetului cu o altitudine cuprinsa intre 900 si 1050 m, si este locatia perfecta pentru grupuri de prieteni sau familii.

Vila va pune la dispozitie 3 camere duble si 1 camera single. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par si televizor LCD.

 

Vezi detalii