www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Harghita

Locații din Harghita

Pensiunea Horizont Odorheiu Secuiesc

Localitate: Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Horizont este o alegere minunata pentru un timp de odihna, situata pe deal, cu panorama asupra orasului si a dealurilor ce inconjoara orasul.

Va asteptam cu drag sa va relaxati cu familia sau cu prietenii la poalele muntiilor Harghita in Odorheiu Secuiesc.

 

Vezi detalii

Pensiunea Randevu Miercurea Ciuc

Localitate: Miercurea Ciuc

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Randevu se afla la intrarea in orasul Miercurea Ciuc dinspre Odorheiul Secuiesc, la aproximativ  1,5 km de centrul orasului.

Pensiunea este structurata pe 2 nivele  cu 6 camere la etajul 1, si 4 camere la etajul 2.

 

Vezi detalii

Pensiunea Floare de Colt Izvoru Muresului

Localitate: Izvoru Muresului

Pensiunea Floare de Colt este situata in apropierea izvorului raului Mures. Frumusetea extraordinara a imprejurimilor, linistea ce te inconjoara, precum si caldura cu care te vor intampina gazdele pensiunii, fac din pensiunea Floare de colt un loc nemaintalnit atat pentru cei ce vin pentru o relaxare totala cat si cei in cautare de aventuri montane!

 

Vezi detalii

Pensiunea Banffy Toplita

Localitate: Toplita

Pensiunea Banffy este situata intr-o zona de minunata, langa padure cu o extraordinara perspectiva asupra muntilor Calimani si asupra micului orasel Toplita.

Am pregatit pentru clientii nostri 11 camere, 8 sunt duble cu posibilitatea de a adauga cate 1 pat suplimentar iar 3 sunt gandite si utilate pentru familii cu minim 2 copii.

Aerul curat, arhitectura placuta a locului, mancarea buna si oamenii cumsecade sunt valori pe care cu drag vi le oferim.

 

Vezi detalii

Vila Adela** Lacu Rosu

Localitate: Lacu Rosu

Vila Adela** este perfectă pentru familiile ce doresc liniște, aer curat și priveliște ca în basme.

Vila Adela se află la poalele Muntelui Hășmaș, într-o zonă pitorească, liniștită, relaxantă și deosebit de frumoasă, la 1 km față de centrul stațiunii și zona lacului.

Vila va pune la dispozitie 16 spatii de cazare, cele 2 camere a câte 3 paturi, din care unul dublu si două single, sunt locul de odihnă ideal al familiilor cu copii, iar in vila cea noua sunt 3 camere duble și una twin.

 

Vezi detalii

Pensiunea Constantin*** Praid

Localitate: Praid

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Constantin*** se afla într-o zonă liniștită din Praid, la 2 km de Salina si strandul Praid.

Pensiunea va pune la dispozitie 4 spatii de cazare. Camerele sunt spațioase, fiecare cu balcon si sunt pentru 4 persoane (un pat matrimonial și o canapea extensibilă).

 

Vezi detalii