www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Bistrita nasaud

Locații din Bistrita nasaud

Pensiunea Perla Padurii Sant

Localitate: Sant

Pensiunea Perla Padurii este situata pe Valea Mariilor la poalele muntilor Rodnei si muntilor Suhard. Padurile de rasinoase care o inconjoara asigura cel mai curat si pur aer, bogat in ozon si fitoncide.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 38 locuri în 8 camere si 2 apartamente, toate fiind dotate cu baie proprie şi terase. Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală şi apă caldă, internet Wi-Fi şi TV.

Restaurantul pensiunii are o capacitate totală de 70 locuri, iar sala de conferite 50 locuri.

 

Vezi detalii

Casa Maria Rodna

Localitate: Rodna

Casa Maria este amplasată în mijlocul naturii, fiind înconjurată de munți și brazi, iar râul Izvor traversează curtea pensiunii.

Pensiunea dispune de 6 dormitoare, fiecare având aceleași facilităti - baie proprie, TV, internet wireles, uscător de păr si, nu în ultimul rând fiecare are o panoramă deosebită care poate fii admirată de pe propriul balcon în funcție de orientare.

 

Vezi detalii

Cabana Casaru Colibita

Localitate: Colibita

Cabana Casaru se află în vecinătatea lacului Colibita, la aproximativ 500 m si la 41 km de Bistrița.

Cabana este compusa din: 4 camere cu bai proprii la etaj, iar la parter se află un apartament plus un living cu bucătărie open space de aproximativ 60 mp.

Va asteptam intr-o zona minunata, cu aer curat,....si tot ce v-ati dorit pentru o vacanta frumoasa!

Vezi detalii

Cabana Pietroasa Bistrita Bargaului

Localitate: Bistrita Bargaului

O locatie de vis intr-un cadru natural minunat!

Cabana Pietroasa se află într-o zonă cu un peisaj mirific, natural, la doar 7km de lacul Colibița.

Cabana dispune de 2 apartamente și 3 camere, 5 băi, living + bucătărie. În plus, este disponibilă o terasă cu foișor și grătar.

 

Vezi detalii

Motel Sheriff*** Bistrita

Localitate: Bistrita

Motel Sheriff *** este situat la 3 km de centrul oraşului, pe DN 17 care leagă Bistriţa de Vatra Dornei si vă ofera cazare ieftină in camere moderne, confortabile, cu o aura favorabilă pentru relaxare şi odihnă.

Motelul dispune de 36 spații de cazare, camere fiind confortabile, dotate cu baie modernă, Tv plasma, Lcd şi minibar, aer condiţionat in majoritatea camerelor, internet wireless de mare viteză.

Vezi detalii