www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Hunedoara

Locații din Hunedoara

Pensiunea La Cascada Șipot Bănița

Localitate: Banita

Va asteptam intr-o zona linistita, retrasa, cu o atmosfera perfecta pentru relaxare, la Pensiunea La Cascada Șipot din Bănița.

Vă punem la dispoziție pensiune aflata la 900 m de DN, avand o capacitate de maxim 14 locuri, recent construită.

 

Vezi detalii

Casa de vacanță Edya Petrosani

Localitate: Petrosani

Casa de vacanță Edya fiind amplasata intr-o zona liniștită, oferă cazare în Petroșani.

Locația beneficiaza de 5 camere cu pat matrimonial, iar 4 dintre camere au și pat de o persoana. Fiecare camera are baie proprie, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cu WiFi gratuit, zonă de luat masa și balcon cu vedere la râu.

 

 

Vezi detalii

Conac Archia Deva

Localitate: Deva

Un loc frumos, ce reuseste sa te transpuna in trecut - Conac Archia !

La Conac, fiecare camerã îți lasã în memorie amprenta sa unicã.

Iar ca să amplificăm nota de ”special” de ”diferit” am decis ca în funcție de specificul zonei, de povestea noastră și de materialele pe care le aveam la dispoziție să dăm o temă fiecărei camere…o poveste care să se regăsească în design-ul fiecărui colțișor din conac

 

Vezi detalii

Pensiunea Daniela Costesti

Localitate: Costesti HD

Pensiunea Daniela este locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe, dar și a unui week-end. Construcția cochetă, bine încadrată în peisaj, ofera oaspeților săi intimitate și un peisaj înconjurat de luncile celor două râuri care mărginesc proprietatea, cu dealuri în depărtare și cu oportunități de petrecere a vacanței dintre cele mai diverse.

Pensiunea va pune la dispozitie 8 camere și două apartamente ce beneficiaza de tot confortul necesar.

De strajă la intrarea în Ținutul dacilor, gazdele vă spun bun venit la Pensiunea Daniela!

Vezi detalii

Casa Veverita Cincis Cerna

Localitate: Cincis Cerna

Casa Veverita este situată pe malul lacului Cincis, la 15 km de Hunedoara.

Va asteptam sa petreceti un sejur relaxant în mijlocul naturii alături de familie sau prieteni, Casa veverita  fiind locatia perfecta. Casa dispune de 7 camere cu pat dublu, 3 bai, living spațios.

 

Vezi detalii

Cabana Forest Vibes Campu lui Neag

Localitate: Campu lui Neag

Pentru o vacanta reusita, alegeti o locație exclusivistă la poalele Retezatului, la 15 minute de stațiunea de ski Straja- Cabana Forest Vibes din Câmpu lui Neag!

Locație moderna și rafinata, cu vedere spre munte și padurea seculara de brazi, va pune la dispozitie camere mobilate modern și confortabile, cu terasa, acces wi fi gratuit.

Este o locație linistita, disponibila în orice sezon. La cerere oferim transport inclusiv pentru trasee offroad, ghid montan, instructor fitness, instructor cățărări si tiroliana.

Vezi detalii