www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Iasi

Locații din Iasi

Pensiunea Casa Boiereasca*** Iasi

Localitate: Iasi

Pensiunea Casa Boiereasca*** este situată la ieşirea din Iaşi pe drumul spre Vaslui.

Vă stăm la dispoziţie cu zece camere, dintre care 3 cu pat matrimonial, mobilate complet, dotate cu aer condiţionat, cablu TV, internet wireless, grup sanitar în camera, parcare auto pazită.

La Restaurantul Casa Boierească vei fi ospătat ca un mare boier, cu bucate alese, tradiţionale dar şi cu feluri de mâncare internaţionale. Avem vinuri special selectate şi atent servite, iar dacă vei dori să-ţi pui pirostiile, să creştinezi un copil sau pur şi simplu să-ţi aniversezi anii, vei găsi bună înţelegere şi bune preţuri.

Vezi detalii

Pensiunea Radacina Dobrovat

Localitate: Dobrovat

Pensiunea Radacina se afla in localitatea Dobrovat, intr-un peisaj minunat si va pune la dispozitie 4 spatii de cazare.

La exterior, oaspetii nostri beneficiaza de o terasă închisă, terasă deschisă cu loc de luat masa, spatiu pentru gatit cu gratar, ceaun, disc, grădină cu spațiu de recreere.

Vezi detalii

Hotel Indiana Iasi

Localitate: Iasi

Cu o experienta consacrata in domeniul serviciilor turistice, Hotel Indiana va ofere o gama variata de servicii turistice - restaurant cu servire mic dejun si bar, sala de conferinte, intr-o ambianta de bun gust si un confort pe masura celor 3 stele de pe frontispiciul sau.

Hotel Indiana dispune de 18 camere repartizate pe 3 etaje.

 

Vezi detalii

Agrement Victoria Iasi

Localitate: Iasi

Agrement Victoria este o unitate turistica de 3 stele, ce va pune la dispozitie cazare tip vila si cazare tip bungalow ( 12 camere ), un salon dotat cu o bucatarie ultra moderna, terasa, sauna, sala de fitnes, teren de fotbal, tenis de camp pe gazon sintetic, dusuri si vestiare, ce servesc terenurile, foisor, pergola, gratar chiar si sala de conferinte.

Vezi detalii