www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Maramures

Locații din Maramures

Pensiunea Magnolia*** Viseu de Sus

Localitate: Viseu de Sus

Pensiunea Magnolia*** este situată la 10-15 minute de mers cu maşina de majoritatea locurilor de interes ale oraşului Vişeu de Sus.

Pensiunea va pune la dispozitie 8 spatii de cazare, dispuse astefel: camere duble matrimoniale, camera dubla twin, camere duble superioare, un apartament cu 2 camere si o casuta. Toate camerele au baie proprie, balcon cu veder spre gradina, frigider si internet.

Vezi detalii

Pensiunea Casa Alexandru Viseu de Jos

Localitate: Viseu de Jos

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Maramureșul este casa tradițiilor, iar noi, pensiunea Casa Alexandru, suntem renumiți pentru atmosfera de acasă.

V-am pregătit 9 camere cu un aer relaxant și sănătos, care abia așteaptă să fie locuite și pot primi pană la 21 de persoane!

 

 

Vezi detalii

Casa Roza Sighetu Marmatiei

Localitate: Sighetu Marmatiei

Maramureșul istoric oferă numeroase motive pentru a-l descoperi.

Pe lângă atracțiile turistice, unele dintre ele de o frumusețe aparte, stilul de viață al moroșenilor constituie un alt argument pentru a vizita această regiune suspendată între trecut și viitor.

CASA ROZA - Relaxare la cel mai inalt nivel !

 

Vezi detalii

Pensiunea Anca Rona de Jos

Localitate: Rona de Jos

Pensiunea Anca Rona de Jos va asteapta in Maramures, sa va bucurati de tot ce inseamna traditii si obiceiuri. Pensiunea este situata la 12 km distanta de Sighetu Marmatiei pe DN 18 si va pune la dispozitie 5 spatii de cazare.

Camere duble au baie proprie si sunt decorate rustic cu accente maramuresene.

 

Vezi detalii

Pensiunea La Conacul Vesel Sapanta

Localitate: Sapanta

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

O oaza de liniste unde vei simti relaxarea si odihna - La Conacul Vesel!

Dacă vreodată doriți sa vizitați Săpânța si împrejurimile, daca vreti sa intalniti oameni frumosi la suflet, la noi este locul ideal.

 

Vezi detalii

Ninga Rai Poienile Izei

Localitate: Poienile Izei

Ninga Rai va asteapta in inima Maramureșului istoric, sa va bucurati de ceața subțire a dimineții... parfumul pomilor fructiferi... căruțele cu fân încărcate care se întorc de pe câmp... liniștea nopții și abundența de stele... acestea fiind doar câteva dintre elementele magice de la Ninga Rai.

Va punem la dispozitie case tradiționale de vacanță amplasate pe o proprietate de 3 ha., cu vedere la un splendid peisaj natural.

Vezi detalii