www.cazare-pensiuni.com

CAZARE TRANSALPINA

Cel mai înalt drum din țară pornește din Oltenia Submontană. Transalpina - DN 67C, cunoscută şi sub numele de Drumul Regelui, traversează Munții Parâng, Munții Cindrel, Munții Lotrului, Munții Șureanu, și face legătura între Oltenia și Transilvania. Șoseaua atinge în Pasul Urdele altitudinea de 2.145 m.
„Regele drumurilor” se întinde pe o distanță de 137 de kilometri, din Gorj (orașul Novaci), prin județele Vâlcea și Sibiu, până în Alba (orașul Sebeș). Fiind un drum alpin, este închis pe toată perioada de iarnă între Stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului.

Localitati in transalpina

Locații din transalpina

Pensiunea Conacul Boierului Ranca

Localitate: Ranca

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Oferind posibilitatea relaxarii intr-o ambianta placuta, departe de agitaţia cotidiana.

Cabana dispune de 12 spatii de cazare in camere duble, camere triple, apartamente, camere pentru 4 persoane, numarul total de locuri fiind 33 de persoane.

Vezi detalii

Story Glamping Polovragi

Localitate: Polovragi

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Ne găsiti la poalele muntelui intr-o dumbrava minunata și liniștita aproape de cheile Oltetului, unde puteți face drumeții si vizita atracțiile zonei.

Story Glamping dispune de 6 corturi cu pat dublu si încă unul suplimentar cu o capacitate totala de 18 persoane.

Vezi detalii

Pensiunea Ela Novaci

Localitate: Novaci

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Clasificată cu trei margarete, datorită serviciilor sale ce se ridică la standardele europene, această pensiune este localizată la numai 18 km de una dintre cele mai cunoscute stațiuni montane ale Olteniei: Stațiunea Rânca.

Beneficiind de un cadru natural încântător, Pensiunea Ela vă pune la dispoziție 19 camere, cu o capacitate totala de 60 oaspeti.

Vezi detalii

Pensiunea Andreea Baia de Fier

Localitate: Baia de Fier

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Andreea este situata la poalele Muntilor Parang, in localitatea Baia de Fier, localitate bine cunoscuta pentru Pestera Muierilor, un adevarat monument natural.

Va asteptam si va oferim clipe de neuitat intr-un peisaj de vis.

Vezi detalii

Vila Cris Voineasa

Localitate: Voineasa

Vila pune la dispozitie 6 camere (5 duble ) si 1 tripla. Toate camerele au bai proprii, televizor, 4 camere cu balcon.

Facilitati : bucatarie complet utilata, living spatios de 50 mp, curte, parcare, gratar si terasa cu foisor in curte.

Mai dispune de inca 3 camere duble la mansarda living open space utilat cu tot ce este necesar . Accesul la mansarda se face pe scara exterioara .

 

Vezi detalii

Casa Altfel Malaia

Localitate: Malaia

Atunci cand doriti o evadare la munte sau doar sa va relaxati, departe de agitatia orasului, va asteptam cu drag la prima pensiune boutique din inima Vaii Lotrului, Casa Astfel.

Casa Altfel, locul ideal pentru relaxare si pentru a va bucura de compania celor dragi. La Casa Altfel beneficiati de camere duble, triple, apartament si garsoniera.

 

Vezi detalii