www.cazare-pensiuni.com

CAZARE TRANSALPINA

Cel mai înalt drum din țară pornește din Oltenia Submontană. Transalpina - DN 67C, cunoscută şi sub numele de Drumul Regelui, traversează Munții Parâng, Munții Cindrel, Munții Lotrului, Munții Șureanu, și face legătura între Oltenia și Transilvania. Șoseaua atinge în Pasul Urdele altitudinea de 2.145 m.
„Regele drumurilor” se întinde pe o distanță de 137 de kilometri, din Gorj (orașul Novaci), prin județele Vâlcea și Sibiu, până în Alba (orașul Sebeș). Fiind un drum alpin, este închis pe toată perioada de iarnă între Stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului.

Localitati in transalpina

Locații din transalpina

Vila Cris Voineasa

Localitate: Voineasa

Vila pune la dispozitie 6 camere (5 duble ) si 1 tripla. Toate camerele au bai proprii, televizor, 4 camere cu balcon.

Facilitati : bucatarie complet utilata, living spatios de 50 mp, curte, parcare, gratar si terasa cu foisor in curte.

Mai dispune de inca 3 camere duble la mansarda living open space utilat cu tot ce este necesar . Accesul la mansarda se face pe scara exterioara .

 

Vezi detalii

Casa Altfel Malaia

Localitate: Malaia

Atunci cand doriti o evadare la munte sau doar sa va relaxati, departe de agitatia orasului, va asteptam cu drag la prima pensiune boutique din inima Vaii Lotrului, Casa Astfel.

Casa Altfel, locul ideal pentru relaxare si pentru a va bucura de compania celor dragi. La Casa Altfel beneficiati de camere duble, triple, apartament si garsoniera.

 

Vezi detalii

Vila Rodica Sugag

Localitate: Sugag

Vila Rodica se afla pe unul din cele mai frumoase trasee din Romania – Transalpina si este o alegere perfectă pentru o ședere cu familia.

Unitatea va pune la dispozitie un living spatios, 4 camere cu paturi duble si baie proprie, curte, terasa, gradina in spatele casei, unde se afla un gratar.

 

Vezi detalii