www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Cluj

Locații din Cluj

Viewtopia - The Secret Land Valea Draganului

Localitate: Valea Draganului

Viewtopia - The Secret Land se adreseaza tuturor celor indragostiti de natura, de munte, ape curgatoare, liniste, intimitate si de frumos.

Daca nu stii unde sa iti petreci vacanta, te asteptam la noi intr-una dintre cele 2 casute de poveste.

- Casuta Mexicana (capacitate 4 persoane)
- Casuta Albastra (capacitate 6 persoane)

Vezi detalii

Pensiunea Bella Vista Turda

Localitate: Turda

Pensiunea Bella Vista din Turda este o constructie noua, finalizata in anul 2019 si se afla la doar 1 km de salina Turda si centrul istoric al orasului, aproape de majoritatea obiectivelor turistice din zona Turzii.

Este pozitionata intr-o zona linistita si ofera turistilor cu o vedere superba asupra orasului.

Dispunem de 12 camere moderne si spatioase.

 

Vezi detalii

Pensiunea Agroturistica Matis Risca

Localitate: Risca

Pensiunea Agroturistica Matis este situata in comuna Risca, judetul Cluj pe malul stang al Somesului si va invita la munte pentru a va relaxa uitand de stresul din mediul urban.

Pensiunea noastră este formată din 4 dormitoare cu pat matrimonial, două băi (cadă cu hidromasaj), o bucătărie utilată, living cu TV, balcon, terasă, foișor, spațiu pentru grătar și ceaun, parcare.

 

Vezi detalii

Pensiunea Popas in Apuseni**** Rachitele

Localitate: Rachitele

Pensiunea oferă o atmosferă caldă, primitoare, în care profesionalismul serviciilor și nevoile oaspeților reprezintă cele mai importante atuuri.

Pensiunea Popas în Apuseni**** dispune de 4 apartamente, 3 camere triple și o camera dublă, living cu loc pentru dervit masa, in total o capacitate de 27 de persoane.

 

Vezi detalii

Cabanele FloriCrin Marisel

Localitate: Marisel

Mărişelul oferă atâta istorie şi frumuseţe peisagistică încât dorim s-o împărtăşim şi altora, să-i invităm, să-i găzduim şi să-i călăuzim prin tainicele cotloane ale Someşului Cald, ori pe potecile de legătură cu celelalte sate ale Ţării Moţilor, încărcate de istorie, farmec şi pitoresc arhaic.

Va asteptam in Comuna Marisel, in apropiere de Crucea Iancului si lacul Fantanele, in Cabanele FloriCrin.

Cabanele FloriCrin sunt construite din lemn natural atat interior cat si exterior si sunt locul ideal pentru a-ti petrece timpul liber alaturi de cei dragi.

 

Vezi detalii

Casa Maria Lunca Visagului

Localitate: Lunca Visagului

Casa Maria este situata în Lunca Vișagului, în inima munților Vlădeasa, intr-o locație deosebită, în mijlocul padurii cu priveliște spre lacul Drăgan.

Vă invitam să vă rupeți de iureșul cotidian și să vă bucurați de clipe de tihnă, somn și liniște în compania unei cărți sau lângă persoanele dragi.

Va gazduim cu drag, in 10 camere cu paturi matrimoniale si bai proprii.

 

Vezi detalii