www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Tulcea

Locații din Tulcea

Pensiunea Casuta Noastra Sulina

Localitate: Sulina

Pensiunea Casuta Noastra este situata la 20 de m de Dunare, in dreptul Milei Maritime 1+310, la 300 m de Castelul de apa, obiectiv turistic nevizitabil si  la 1000 m de centrul orasului, in zona lipoveneasca a orasului Sulina, inconjurata inca de case vechi si oameni linistiti.

Pensiunea dispune de 5 camere, din care 3 camere cu pat matrimonial 16Ox200 si 2 camere cu pat matrimonial large 18Ox200, dotate cu TV, baie proprie cu dus, aer conditionat, wifi, plase antiinsecte la geamuri.

Asteptarile noastre :
*din respect pentru localnici si pentru oaspetii unitatii noastre de cazare, avem rugamintea ca petrecerile in aer liber sa nu depaseasca ora 22, sau sa se desfasoare in cadrul foisorului.
*sa nu se amplaseze corturi pe spatiu verde sau paturi/saltele gonflabile in camere.

 

 

 

Vezi detalii

Pensiunea Heracleea Jurilovca

Localitate: Jurilovca

Pensiunea Heracleea este construită în stil rustic, cu materiale ecologice şi cu finisaje interioare moderne.

Construită în stil rustic, cu materiale ecologice şi cu finisaje interioare moderne, pensiunea va pune dispoziţie 40 de locuri de cazare repartizate astfel: un apartament, patru camere triple şi 12 camere duble, toate dotate cu baie proprie.

Vezi detalii

Pensiunea Pescarul Vanator Crisan

Localitate: Crisan

Pensiunea 'Pescarul Vanator' se afla in inima Deltei, in localitatea Crisan, pe malul drept al Canalului Sulina, la confluenta cu Dunarea Veche. Aici se poate ajunge doar cu ambarcatiuni.

Pensiunea „Pescarul Vanator” dispunde de 6 camere duble, 2 suite duble si un apartament cu 2 camere cu o capacitate totala de 24 locuri.

 

Vezi detalii

Hotel La Parmac Babadag

Localitate: Babadag

La Parmac este cea mai buna opțiune de cazare pentru turiștii în vizită în Babadag sau în împrejurimi, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare ieftină și familiile care vin aici în vacanță sau își serbează un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul se află pe drumul național 22A Constanța - Tulcea, în orașul Babadag.

 

Vezi detalii