www.cazare-pensiuni.com

CAZARE VALEA PRAHOVEI

Valea Prahovei este probabil cea mai cunoscută zonă turistică din țara noastră, ce atrage anual mii de turiști români și străini. Aceasta se întinde pe teritoriile județelor Prahova și Brașov și include stațiunile Azuga, Breaza, Bușteni, Cheia, Pârâul Rece, Sinaia, Slănic Prahova (județul Prahova) și Poiana Braşov, Predeal și Râșnov (județul Brașov).

Localitati in valea prahovei

Locații din valea prahovei

Casa din Plai Provita de Sus

Localitate: Provita de Sus

''Casa din Plai'' este o pensiune boutique in zona de deal a Prahovei, inainte de intrarea in Valea Prahovei, la 10 km de municipiul Campina.

Pe langa cele 4 camere duble (2 cu cate un fotoliu extensibil suplimentar) amenajate cu mult bun gust, intr-un stil elegant si vintage, va oferim si multe facilitati: jocuri de societate, biliard, ping pong, cos de baschet, inchiriere biciclete, inchiriere cos de picnic si multe altele!

 

Vezi detalii

Vila Ileana*** Breaza

Localitate: Breaza

Vila Ileana*** este situata intr-o zona foarte linistita, la 150 de m de centrul statiunii, aproape de piata agro-alimentara si de magazine.

Vila dispune de 6 camere (2 parter și 4 la etaj) mari și bine echipate, cu pat matrimonial, bucatarie complet utilata (cuptor cu microunde, frigider, congelator, expresor cafea), dining-room cu masa de 12 persoane, parcare si foisor cu gratar.

 

Vezi detalii

Pensiunea Boema Sinaia

Localitate: Sinaia

Permite-ți să fii boem!

Pensiunea Boema este un taram de poveste cuprins in 5.000 de mp de carari de piatra, flori si iarba fina, copaci batrani si loc de odihna.

Va punem la dispozitie camere matrimoniale, camere twin si o camere tripla.

 

Vezi detalii

Pensiunea Deceneu Slanic

Localitate: Slanic Prahova

Bucură-te de confort şi relaxare, aproape de natură !

Slănic Prahova este o stațiune balneoclimaterică cunoscută datorită minei de sare transformată în sanatoriu pentru tratarea bolilor pulmonare și a lacurilor sărate care au o salinitate de 130- 260 g/l, cu o cantitate însemnată de nămol saturat, recomandat pentru calitățile sale terapeutice

Pensiunea Deceneu vă invită să petreceți vacanța și să vă relaxaţi într-un loc magic, în care natura se dezvăluie în toată splendoarea și măreția ei pentru a vă relaxa și bucura inima împreună cu familia ori prietenii.

 

Vezi detalii

Bali Spa Cornu

Localitate: Cornu

Spa, relaxare, aer curat si un ambient luxos -  Bali Spa!

Bali Spa este centrul de slabire, wellness si relaxare asezat in zona sub-montana a Carpatilor, la 80 de kilometri de Bucuresti.

Bali Spa ofera confortul unui hotel de 4 stele si echipamentele de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport.

 

Vezi detalii

Vila Belvedere Busteni

Localitate: Busteni

Amplasata in punctul cel mai inalt al Busteniului, la o altitudine de 950 m, Vila Belvedere dispune de o pozitie privilegiata in ceea ce priveste turismul montan.

Vila ofera o priveliste panoramica de neuitat, fiind inconjurata de muntii Bucegi, recunoscuti ca fiiind cei mai frumosi munti din Valea Prahovei.

Va oferim cazare in 6 camere duble si 1 apartament, impartite pe 3 nivele, in total 14 locuri de cazare.

 

Vezi detalii