www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Sibiu

Locații din Sibiu

Pensiunea Ghiocelul Avrig

Localitate: Avrig

Situata la doar 25 km de orasul Sibiu, pensiunea Ghiocelul Avrig se afla la poalele Muntilor Fagaras, pe malul raului Avrig, inconjurata de un peisaj de vis.

Pensiunea Ghiocelul are 10 camere superbe de 4 si 3 margarete si un apartament de 4 margarete, aici gasiti un centru de echitatie modern, cu cai de rasa si instructori specializati, un restaurant si un cort de evenimente.

 

Vezi detalii

Panoramic Chalet Turnu Rosu

Localitate: Turnu Rosu

Panoramic Chalet este o casă de vacanță situată în sudul Transilvaniei, în comuna Turnu Roșu, într-o zonă de o frumusețe aparte, străjuită de munții Făgăraș și în apropierea râului Cibin și a punctului de confluență al acestuia cu râul Olt.

Casa de vacanță este recomandată pentru 4-6 familii sau un grup de prieteni, fiind alcătuită din 4 dormitoare cu 15 locuri de dormit, 5 bai, living spațios de 50 mp, bucătărie complet utilată, terasa inchisa.

 

Vezi detalii

Cabana La Haiducu' Valea Viilor

Localitate: Valea Viilor

Daca doriti sa va relaxati si sa petreceti cateva zile in natură, dar să aveti parte și de putina miscare, La Haiducu' in Valea Viilor este locul potrivit, la 50 km de Sibiu, 40 km de Sighisoara si 10 km de Medias.

Cabana noastra dispune de un apartament cu 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi single) la mansarda, living, baie si chicineta la parter.

Dispunem si de un centru de echitatie, unde se pot organiza plimbari in natura calare, excursii cu caruta, sau lectii la manej in interior/exterior cu instructor.

 

Vezi detalii

Pensiunea Calborean Talmacel

Localitate: Talmacel

Pensiunea Calborean se afla in satul Talmacel, un sat cu o vechime de peste 750 de ani, situat pe malul raului Talmacut, care inconjoara ca un arc aceasta unitate.

Pensiunea face parte dintr-un ansamblu arhitectonic traditional format din casa mare cu obloane la ferestre, curte pavata cu piatra si bolta de vita de vie, poarta înalta din lemn.

O pensiune frumoasa, retrasa, cu o superba priveliste asupra satului si dealurilor inconjuratoare. Va punem la dispozitie 9 spații de cazare.

 

Vezi detalii

Casa Antonia Sura Mica

Localitate: Sura Mica

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Casa Antonia este situată la 3 km de lacurile sărate de la Ocna Sibiului și la doar 10 km de centrul Sibiului.

Dispune de 4 spații de cazare, o bucatarie utilata, o curte , cu spatiu de gratar, loc de joaca pentru copii.

Va asteptam cu drag!

 

Vezi detalii

Pensiunea Sibiel***

Localitate: Sibiel

Îți este dor de vuietul pădurilor și de surâsul râului, iți este dor de drumețiile și plimbările in natura ?

Pentru ca tu și ai tai sa va bucurați de o vacanța bine meritata, va asteptam la Pensiunea Sibiel***, la doar 2 minute de mers cu maşina de faimosul Muzeu de Icoane pe Sticlă din Sibiel.

Capacitatea totala a pensiunii este de 48 de persoane.

 

 

Vezi detalii