www.cazare-pensiuni.com

CAZARE MOLDOVA

Moldova este una din cele mai frumoase regiuni din România, ce atrage sute de mii de vizitatori din toată Europa.
În această regiune a României o să fiți întâmpinați de oameni prietenoși și locuri minunate. Diversitatea obiectivelor turistice face că fiecare călătorie prin Moldova să fie încununată de succes și voie bună. Pe teritoriul răzestilor lui Ștefan cel Mare, o să găsiți castele, mănăstiri, palate, biserici și incredibile monumente ale naturii.
Locuri de vizitat in Moldova: Palatul Culturii din Iasi, Cetatea de Scaun a Sucevei, Cetatea Neamtului, Manastirea Voronet, Manastirea Cetatuia din Iasi, Pietrele Doamnei din Muntii Rarau, Vatra Dornei, Manastirea Varatec, Manastirea Agapia, Castelul Sturdza de la Miclauseni, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Gura Humorului, etc

Localitati in moldova

Locații din moldova

Pensiunea Sara Focsani

Localitate: Focsani

Pensiunea Sara pune la dispozitia clientilor sai 19 camere in regim single/double/twin cu capacitate maxima 38 de locuri de cazare.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si minibar.

Pensiunea Sara reprezinta un loc de relaxare, unde puteti veni impreuna cu familia sau cu prietenii apropiati.

Vezi detalii

Pensiunea Oscar**** Focsani

Localitate: Focsani

Primul pas pentru un sejur de neuitat este alegerea unei pensiuni bune. De aceea, pentru cei care preferă confortul, eleganţa, liniştea sau serviciile de primă clasă, există Pensiunea Oscar****.

Oferim clienţilor condiţii excepţionale de cazare şi cele mai înalte standarde de confort în cele 9 camere cochete şi spaţioase, fiecare dotată cu aer condiţionat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, minibar.

Vezi detalii

Hotel Zimbru Iasi

Localitate: Iasi

Amplasat într-o zonă centrală a Iaşului, vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall, Hotelul Zimbru*** reprezintă un nou punct de interes pe harta oraşului.

Construcţie nouă, finalizată în decembrie 2012, vine cu un nou concept, care se adresează tuturor categoriilor de oaspeţi, atât celor veniţi în interes de afaceri, cât şi celor veniţi în vacanţă, pentru relaxare.

Eleganța, rafinamentul și profesionalismul serviciilor oferite garantează un sejur ireproșabil celor mai exigente gusturi

Vezi detalii

Complex Podu’ cu Lanturi

Localitate: Bacau

Este important să expunem oaspeţilor noştri cele 4 valori care stau la baza brandului nostru: Amabilitate, Zâmbet, Iniţiativă, Atitudine.

Adunată în jurul acestor valori, echipa Podu’ cu lanţuri îşi propune să îmbunătăţească premisele serviciilor ospitaliere.

Complexul cu tematică medievală „Podu’ cu lanțuri” cuprinde: Hotel****, Vila***, Pensiune***.

 

Vezi detalii

Pensiunea Margo Bacau

Localitate: Bacau

Pensiunea Margo din Hemeiusi va ofera posibilitati de cazare foarte aproape de Bacau. Alege pensiunea Margo si vei beneficia de GRATUIT de acces la piscina, acces sala fitenss, acces la teren de tenis, restaurant propriu, mic dejun, parcare privata, aer curat si liniste.

Pensiunea Margo ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra.

 

Vezi detalii

Pensiunea Casa Boiereasca*** Iasi

Localitate: Iasi

Pensiunea Casa Boiereasca*** este situată la ieşirea din Iaşi pe drumul spre Vaslui.

Vă stăm la dispoziţie cu zece camere, dintre care 3 cu pat matrimonial, mobilate complet, dotate cu aer condiţionat, cablu TV, internet wireless, grup sanitar în camera, parcare auto pazită.

La Restaurantul Casa Boierească vei fi ospătat ca un mare boier, cu bucate alese, tradiţionale dar şi cu feluri de mâncare internaţionale. Avem vinuri special selectate şi atent servite, iar dacă vei dori să-ţi pui pirostiile, să creştinezi un copil sau pur şi simplu să-ţi aniversezi anii, vei găsi bună înţelegere şi bune preţuri.

Vezi detalii