www.cazare-pensiuni.com

CAZARE MOLDOVA

Moldova este una din cele mai frumoase regiuni din România, ce atrage sute de mii de vizitatori din toată Europa.
În această regiune a României o să fiți întâmpinați de oameni prietenoși și locuri minunate. Diversitatea obiectivelor turistice face că fiecare călătorie prin Moldova să fie încununată de succes și voie bună. Pe teritoriul răzestilor lui Ștefan cel Mare, o să găsiți castele, mănăstiri, palate, biserici și incredibile monumente ale naturii.
Locuri de vizitat in Moldova: Palatul Culturii din Iasi, Cetatea de Scaun a Sucevei, Cetatea Neamtului, Manastirea Voronet, Manastirea Cetatuia din Iasi, Pietrele Doamnei din Muntii Rarau, Vatra Dornei, Manastirea Varatec, Manastirea Agapia, Castelul Sturdza de la Miclauseni, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Gura Humorului, etc

Localitati in moldova

Locații din moldova

Complex Podu’ cu Lanturi

Localitate: Bacau

Este important să expunem oaspeţilor noştri cele 4 valori care stau la baza brandului nostru: Amabilitate, Zâmbet, Iniţiativă, Atitudine.

Adunată în jurul acestor valori, echipa Podu’ cu lanţuri îşi propune să îmbunătăţească premisele serviciilor ospitaliere.

Complexul cu tematică medievală „Podu’ cu lanțuri” cuprinde: Hotel****, Vila***, Pensiune***.

 

Vezi detalii

Pensiunea Margo Bacau

Localitate: Bacau

Pensiunea Margo din Hemeiusi va ofera posibilitati de cazare foarte aproape de Bacau. Alege pensiunea Margo si vei beneficia de GRATUIT de acces la piscina, acces sala fitenss, acces la teren de tenis, restaurant propriu, mic dejun, parcare privata, aer curat si liniste.

Pensiunea Margo ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra.

 

Vezi detalii

Pensiunea Casa Boiereasca*** Iasi

Localitate: Iasi

Pensiunea Casa Boiereasca*** este situată la ieşirea din Iaşi pe drumul spre Vaslui.

Vă stăm la dispoziţie cu zece camere, dintre care 3 cu pat matrimonial, mobilate complet, dotate cu aer condiţionat, cablu TV, internet wireless, grup sanitar în camera, parcare auto pazită.

La Restaurantul Casa Boierească vei fi ospătat ca un mare boier, cu bucate alese, tradiţionale dar şi cu feluri de mâncare internaţionale. Avem vinuri special selectate şi atent servite, iar dacă vei dori să-ţi pui pirostiile, să creştinezi un copil sau pur şi simplu să-ţi aniversezi anii, vei găsi bună înţelegere şi bune preţuri.

Vezi detalii

Cabana Soveja

Localitate: Soveja

Cabana Soveja este situata în stațiunea Soveja, județul Vrancea, la o distanta de aproximativ 60 km de Focșani, chiar in vecinătatea pădurii, lângă Poiana Punga.

Va asteptam intr-o zona linistita, cu un aer rustic si va punem la dispozitie spatiu de cazare pentru 14 persoane, un living spatios, o bucatatrie complet utilata si numeroase zone de relaxare.

 

Vezi detalii

Vila Florean Vanatori-Neamt

Localitate: Vanatori Neamt

Vila Florean este situata pe DN 15 Tg Neamt - Borsec, in zona manastirilor: Neamt, Agapia, Varatec, Secu.

Unitatea va pune la dispozitie 5 camere, cu baie proprie, tv, internet, balcon cu vedere spre gradina.

Oaspetii nostri au, de asemenea, acces la bucatarie, foisor, salon cu semineu, minipiscina 6-8 persoane cu apa calda doar in perioada estivala (contra-cost).

 

Vezi detalii

Motel Casa Arcasului*** Targu Neamt

Localitate: Targu Neamt

Casa Arcasului*** - destinaţia ideală pentru o vacanta de neuitat!

La poalele Cetatii Neamt, inconjurat de manastirile Agapia, Varatec, Sihastrie, Secu, Neamt, aproape de Casa Memoriala Ion Creanga, de muzeul Veronica Micle si muzeul Nicolae Popa se afla de peste 30 de ani Motelul Casa Arcasului din Targu Neamt.

Departe de zgomotul oraselor Motelul Casa Arcasului dispune de 44 locuri de cazare.

Vezi detalii