www.cazare-pensiuni.com

CAZARE BUCOVINA

Ținutul Bucovinei este unul dintre locurile din țară în care se mai păstrează tradiții și printre cele mai atractive şi frecventate zone turistice de pe harta României.
Istoria, peisajele naturale și mâncărurile autentice te poartă într-o călătorie de vis.
Numită și „Țara codrilor de fag”, Bucovina este înzestrată cu peisajele naturale spectaculoase  cum ar fi Munții Rarăului și dealurile împădurite ce o înconjoară.
O plimbare cu Mocănița, vizitarea mănăstirilor unice în lume și a altor obiective turistice sunt ingredientele perfecte pentru a vă bucura de un concediu plin de autenticitate, culoare și locuri cu povești impresionante.

Localitati in bucovina

Locații din bucovina

Pensiunea Curtea Bizantina

Localitate: Suceava

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea de patru margarete Curtea Bizantina este situata intr un cartier rezidential linistit din Scheia, la 3 km de centrul Sucevei, și oferă spații de cazare in camere duble si apartamente.

Toate camerele sunt dotate cu balcon, TV LCD prin cablu, aer conditionat, minibar, și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Vezi detalii

Pensiunea Sami Voronet

Localitate: Voronet

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Sami situata la numai 5 minute de mers pe jos de Manastirea Voronet si 37 km de orasul Suceava, este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze manastirea si imprejurimile cat si pentru oamenii de afaceri, sau doar pentru cei in cautarea unui loc pentru relaxare si deconectare de cotidian.

Pensiunea Sami va ofera servicii de cazare.

Vezi detalii

Cabana Maia Vatra Dornei

Localitate: Vatra Dornei

Vă invităm să treceti cu drag pragul Cabanei Maia, o locație pe care am deschis-o pentru a vă deveni, pentru câteva zile, oaza dumneavoastră de liniște, relaxare și bună-dispoziție.

Arhitectura cabanei ține cont de specificul zonei, fiind dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca șederea dumneavoastră să fie cât mai plăcută: o bucătărie modernă, terasă spațioasă pentru povești frumoase la orele dimineții, grătar, foișor și un tradițional ciubăr cu apa sarata.

Vezi detalii

Pensiunea Diva Varfu Dealului

Localitate: Varfu Dealului

Pur și simplu natura...liniște...sănătate !

Te asteptam cu 24 de locuri de cazare dispuse in 10 camere, sa te relaxezi si sa te bucuri de un peisaj specific zonelor de deal si munte, care si-a pastrat puritatea si farmecul pe care-l cauti mereu in clipele tale de vacanta.

 

Vezi detalii

Pensiunea Irina Vama

Localitate: Vama SV

Pensiunea Irina este situată în Vama, la 15 km de mânăstirea Voroneț și la 20 km de munții Rarău.

Pensiunea va pune la dispoziția turiștilor:

▪3 camere duble (cu ieșire pe balcon) + 2 băi - parter;
▪3 camere duble (cu ieșire pe balcon) + 2 băi - etaj;

 

Vezi detalii

Pensiunea Casa Dulce Casa Sucevita

Localitate: Sucevita

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Casa Dulce Casa este situată în Sucevita, la poalele padurii, iar raul Sucevita trece prin fata pensiunii.

Arhitectura cu specific montan, care îmbina elemente din lemn masiv și piatră, aerul curat de munte și imprejurimile fac din această pensiune o locație perfectă pentru odihnă, în intimitate.

 

Vezi detalii