www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Salaj

Locații din Salaj

Casa Someseana*** Galgau

Localitate: Galgau

Situata intr-un magnific cadru natural, Casa Someseana*** va asteapta sa petreceti momente de neuitat intr-o atmosfera primitoare si sa fiti rasfatati de tot confortul si facilitatile pensiunii noastre.

La toate acestea se adauga preparate si bucate alese pregatite la un inalt nivel de profesionalism de bucatarii nostri in cel mai pur spirit traditional romanesc.

Va asteptam cu drag!

 

Vezi detalii

Pensiunea La Vasile Zalau

Localitate: Zalau

Pensiunea La Vasile este locul ideal daca doriti sa va relaxati si sa scapati de zgomotul din ce in ce mai suparator al orasului.

Pensiunea va pune la dispozitie 26 de spatii de cazare, camerele si apartamentul fiind modern mobilate, pe langa faptul ca sunt incapatatoare, confortabile, dispun de mini-bar, televiziune prin cablu, linie telefonica, ofera si atmosfera intima de care dumneavostra aveti nevoie.

 

Vezi detalii

Casa Renata Boghis

Localitate: Boghis

Stațiunea Baile Boghis s-a făcut cunoscută prin apele sale bogate în resurse minerale, care ajută la prevenirea si tratarea afecțiunilor dermatologice si reumatologice.

Casa Renata este un loc intim si linistit departe de agitatia urbana, dar foarte aproape de statiunea balneoclimaterica Baile Boghis.

Casa Renata va pune la dispozitie 3 camere cu pat matrimonial si 2 camere duble.

 

Vezi detalii