www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Covasna

Locații din Covasna

Pensiunea Lucia Sfantu Gheorghe

Localitate: Sfantu Gheorghe

Bine ai venit in pensiunea noastra - Pensiunea Lucia!

Suntem siguri ca aici veti avea parte de clipe minunate si va veti bucura de ospitalitatea noastra. Pensiune situată în centrul orașului, este o constructie noua, moderna cu mobilier clasic, unde veti beneficia de toate avantajele si unde va veti simti ca acasa.

Pensiunea, clasificata la nivelul de 3 margarete dispune de 10 camere, camere disponibile atat in configuratia cu pat matrimonial, camere cu 2 paturi, dar si camere cu 3 paturi.

 

Vezi detalii

Cabana Valea Mare

Localitate: Valea Mare

Cabana Valea Mare din Valea Mare, judetul Covasna va asteapta intr-un loc liniștit în mijlocul naturii si va pune la dispozitie 7 camere cu grup sanitar propriu.

Facilitati : bucătărie complet utilată, terasă închisă, foișor cu grătar, ceaun, plită, disc, cuptor.

Va asteptam cu drag!

Vezi detalii

Wooden Barn Zabala

Localitate: Zabala

Casa de oaspeți Wooden Barn a fost amenajată dintr-o șură tradițională caracteristic zonei.

La lucrările de modificare a șurii am încercat să păstrăm caracterul acesteia, atmosfeara unei șure spațioase, folosind cât se poate materiale naturale, lucrând cu meșterii locali.

Camerele și spațiile comune au fost mobilate astfel încât să asigure confortul necesar pentru oaspeți, dar să pastreze cate ceva din autenticitatea unei clădiri de tip șură, combinând mobiliere antice și cele moderne cu gust rafinat.

 

Vezi detalii

Hotel Atrium*** Targu Secuiesc

Localitate: Targu Secuiesc

Hotelul Atrium*** Targu Secuiesc reprezintă o oază de liniște si relaxare si va pune la dispozitie camere single, duble si apartamente.

Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită, profesionalismul şi amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna.

Vezi detalii

Cabana In Vale la Lupi Dobarlau

Localitate: Dobarlau

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

Dacă dorești să te desprinzi câteva zile de agitația și aglomerația urbană, poți să treci pe la noi să te relaxezi, in Valea Dobarlaului, la Cabana In Vale la Lupi.

Cabana In Vale la Lupi pune la dispozitia oaspetilor sai, intr-o ambianta calda si primitoare o capacitate de cazare de 10 locuri.

Complexul de case de vacanță în care este situată vila are și teren de minifotbal cu lumini nocturne si un heleșteu cu pești.

 

Vezi detalii

Pensiunea Wellion Covasna

Localitate: Covasna

Bucuraţi-vă de viaţa judeţului Covasna: natură, cultură, gastronomie, wellness şi spa, sau sport şi aventură.

Pensiunea Wellion este o proprietate nouă, deschisă oaspeţilor din iulie 2019. Situată în Covasna, foarte aproape de centru şi la 700 m de pârtia de ski .

Pensiunea dispune de camere matrimoniale, twin sí camere de familie, cu baie privată, televizor LCD şi WiFi gratuit.

 

Vezi detalii