www.cazare-pensiuni.com

CAZARE BRAN MOECIU

Zona Bran-Moeciu este una dintre destinatiile perfecte pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pe o raza de doar 20-30 de kilometri gasim obiective turistice, sate pitoresti, crestele semete ale Pietrei Craiului si numeroase spatii de cazare pline cu verdeata, amplasate la poalele muntilor.

Localitati in bran moeciu

Locații din bran moeciu

Casa Metzo Rasnov

Localitate: Rasnov

ACCEPTAM TICHETE SI CARDURI DE VACANTA!

Casa Metzo Rasnov este localizata in zona Cheisoara, o poienita inconjurata de munti, situata la doar 4 minute distanta de Cheile Rasnoavei – Rasnov.

Va punem la dispozitie un apartament si 12 camere mobilate in stil modern cu pat matrimonial, baie proprie, terasa proprie, LED TV.

 

Vezi detalii

Cabana Naty&Stefy Rucar

Localitate: Rucar

Situata in Rucar, la poalele muntilor Piatra Craiului, precum si in apropiere de Bran si de orasul Campulung-Muscel, Cabana Naty&Stefy va pune la dispozitie 3 dormitoare, 2 bai si un living foarte spatios, dotat cu o canapea extensibila, separat de zona bucatariei.

La casa de vacanță, oaspeții au acces la un loc de joacă pentru copii și la o terasă.

 

Vezi detalii

Complex Turistic La Valtoare Bran

Localitate: Bran

Centru Agrement Montan „La Valtoare”

Este situat in apropiere de Castelul Bran, la circa 400 – 500 m de acesta. Reprezinta o foarte buna alegere atat pentru turistul calator pe meleagurile Branului, cat si pentru cei dornici de o „evadare” intr-un loc cu o frumusete greu de descris, cu gazde primitoare si mereu atente, cu servire ireprosabila si nu in ultimul rand, conditii de cazare excelente la tarife deosebit de avantajoase.

Va punem la dispozitie facilitati de cazare in trei vile disponibile, situate in cadrul aceluiasi Agrement Montan, ideale pentru petrecerea timpului liber in natura alaturi de familie sau de cei dragi.

Vezi detalii