www.cazare-pensiuni.com

CAZARE DELTA DUNARII

Delta Dunarii este un colț de natură sălbatică și fermecătoare, unde singurele urme lăsate de civilizație sunt bărcile care trec din când în când prin labirintul de canale. Dacă nu ai fost niciodata în Delta Dunării, îți recomandăm să o incluzi negreșit în planurile tale de vacanță. Vei avea parte de o experiență inedită, de amintiri minunate și de o evadare într-o lume fascinantă.

Localitati in delta dunarii

Locații din delta dunarii

Casa Pescarului*** Mila 23

Localitate: Mila 23

Vino pe tărâmul magic al vetrei satului Mila 23, la doar o aruncătură de băț de inima Deltei Dunării și la un pas distanță de malul Dunării Vechi, ca să te poți bucura de gastronomia autentică, de multiple activități turistice, la pensiunea “Casa Pescarului”.

În cadrul pensiunii Casa Pescarului va puteți caza în camere ce au o minunată priveliște către Dunăre, dar și în camere cu balcon propriu care au menirea să vă ofere starea de bine și tot ce este mai bun. De asemenea nu lipsesc nici locurile de joacă pentru copii, terasele, foișoarele, barul și restaurantul, unde veți putea degusta adevărate bucate alese cu specific pescăresc.

 

Vezi detalii

Villa Elektra Sulina

Localitate: Sulina

Va invitam sa descoperiti locul ideal unde va puteti relaxa si reconecta cu natura, lasand restul in seama noastra - Villa Elektra Sulina !

Villa Elektra este un duplex in oglinda cu o capacitate de 6 camere duble: 2 camere twin, 2 camere cu pat dublu si 2 camere matrimoniale cu balcon.

Toate camerele au baie proprie, iar cele cu balcon au baia proprie in interiorul camerei.

Vezi detalii

Pensiunea Izora Crisan

Localitate: Crisan

Ne-am făcut cuib în inima Deltei Dunării, de drag.

Am creat un concept prietenos care vă va ghida să explorați Delta Dunării si va asteptam la Crisan, la Pensiunea Izora.

Aici ești în conexiune cu oamenii locului și cu natura, ai bucătărie pescărească în incintă, dar și confort de 4 margarete.

 

Vezi detalii

Paradisul Verde Jurilovca

Localitate: Jurilovca

Ofertă specială până la 31.07.2023

------------------------------------------

O inima indragostita de frumos, nu îmbatrânește niciodată!

O priveliște minunată spre întinsele ape ale complexului lagunar Razelm-Golovița, va fi oaza dumneavoastra de liniște si relaxare, la Pensiunea Paradisul Verde.

 

Vezi detalii

Pensiunea Solunar Chilia Veche

Localitate: Chilia Veche

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

Pensiunea Solunar va ofera adevarata ospitalitate dunareana si isi deschide portile in fata dumneavoastra.

Pensiunea dispune de 7 camere cu capacitatea maxima de 20 de persoane.

Camerele sunt modern si frumos mobilate, cu facilitati la standarde europene: paturi confortabile, bai proprii, televiziune prin cablu.

 

Vezi detalii

La Vrânceanu' Murighiol

Localitate: Murighiol

Proprietatea La Vranceanu' se afla la intrarea în sat lângă centrul de informare ecologica, departe de aglomerație, într-o zona cu liniște deplină!

Punem la dispoziție 4 căsuțe a câte 3 locuri fiecare, 12 persoane in total, căsuțele dispunand de baie proprie, aer condiționat ( redă climă si incalzire), televizor, minifrigider, miniterase cu măsuțe si scaune.

Vă așteptăm cu drag pentru a avea parte de o plimbare spectaculoasă în Delta Dunării!

 

Vezi detalii