www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Vrancea

Locații din Vrancea

Pensiunea Sara Focsani

Localitate: Focsani

Pensiunea Sara pune la dispozitia clientilor sai 19 camere in regim single/double/twin cu capacitate maxima 38 de locuri de cazare.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si minibar.

Pensiunea Sara reprezinta un loc de relaxare, unde puteti veni impreuna cu familia sau cu prietenii apropiati.

Vezi detalii

Pensiunea Oscar**** Focsani

Localitate: Focsani

Primul pas pentru un sejur de neuitat este alegerea unei pensiuni bune. De aceea, pentru cei care preferă confortul, eleganţa, liniştea sau serviciile de primă clasă, există Pensiunea Oscar****.

Oferim clienţilor condiţii excepţionale de cazare şi cele mai înalte standarde de confort în cele 9 camere cochete şi spaţioase, fiecare dotată cu aer condiţionat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, minibar.

Vezi detalii

Cabana Soveja

Localitate: Soveja

Cabana Soveja este situata în stațiunea Soveja, județul Vrancea, la o distanta de aproximativ 60 km de Focșani, chiar in vecinătatea pădurii, lângă Poiana Punga.

Va asteptam intr-o zona linistita, cu un aer rustic si va punem la dispozitie spatiu de cazare pentru 14 persoane, un living spatios, o bucatatrie complet utilata si numeroase zone de relaxare.

 

Vezi detalii