www.cazare-pensiuni.com

CAZARE VALEA ARIESULUI

Valea Ariesului este o optiune excelenta pentru o escapada de un weekend in Transilvania. In doar 2 zile, turistii bine organizati si cu chef de drumetie pot vizita atractiile principale din zona – obiective de interes geologic, turistic si istoric.
Valea Ariesului se intinde pe o lungime de 164 de km si traverseaza judetele Alba si Cluj. Raul transilvanean izvoraste din muntii Bihorului si se varsa in Mures.
Ariesul strabate Tara Motilor, o zona bogata in aur sau argint, cunoscuta turistilor pentru zone precum Rosia Montana, Baia de Aries sau Bucium. In Valea Ariesului, se gasesc numeroase obiective turistice: Groapa Ruginoasa, Cascada Varciorog, Casa memoriala a lui Horea, Casa lui Avram Iancu, Rosia Montana, Cascada Pisoaia, Dealul cu Melci

Localitati in valea ariesului

Locații din valea ariesului

Cabana Bogdan Vartop

Localitate: Vartop

Cabana Bogdan este situata in satul de vacanta Vartop-Arieseni, la limita dintre Judetul Bihor si judetul Alba, la 110 km de Oradea si 150 km de Deva.

Unitatea se afla la 300 m distanta de Partia de ski Vartop, loc frecventat atat iarna cat si vara.

Va punem la dispozitie 5 dormitoare, fiecare cu trei locuri, 4 bai, avand in total 15 locuri de cazare.

 

Vezi detalii

Casa Silvia Garda de Sus

Localitate: Garda de Sus

Casa Silvia amplasata pe malul Ariesului Superior, in localitatea Garda de Sus va asteapta sa petreceti un weekend sau o vacanta, la munte si va invita sa vizitati obiectivele turistice din zona:Pestera Ghetarul Scarisoara, Pestera Ghetarul de la Virtop, Pestera lui Ionele, si pârtia de schi Gârda de Sus.

Unitatea va pune la dispozitie 3 dormitoare cu TV, bai proprii si balcoane, situate la etaj, iar la parter se afla un living mare si luminos dotat cu doua canapele extensibile, o sala de mese pentru 10 persoane,TV ,o bucatarie complet utilata, baie, terasa.

 

Vezi detalii

Pensiunea Sofy Arieseni

Localitate: Arieseni

De vreti o oaza de liniste si verdeata, Pensiunea Sofy va ofera posibilitatea petrecerii timpului liber, intr-un mod placut.

Pensiunea Sofy va ofera cazare in doua corpuri separate de cladire, Vila Sofy, compusa din cinci camere, si Cabana Sofy, compusa din sase camere. Camerele sunt dotate cu baie proprie, internet, balcon.

 

Vezi detalii

Pensiunea Poienita Albac

Localitate: Albac

Situată pe valea râului Arieșul Mare, pensiunea agroturistică Poienița din Albac este o pensiune ce satisface dorințele oricărui turist aflat în căutare de confort și relaxare.

Pensiunea Poienița vă oferă 12 locuri de cazare dispuse în 6 camere. Toate camerele sunt spațioase, amenajate și dotate cu mobilier din lemn masiv, accesorii de calitate, fiecare cameră dispunând de baie proprie, televizor LCD, balcon propriu, cu vedere foarte frumoasă.

 

 

Vezi detalii