www.cazare-pensiuni.com

CAZARE CHEILE BICAZULUI

Cheile Bicazului sunt situate în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul României, în județele Neamț și Harghita. Axul principal este reprezentat de râul Bicaz.
Cheile Bicazului reprezintă una dintre cele mai frumoase și impresionante atracții naturale din România. Fiind una dintre puținele legături existente între Moldova și Transilvania, Cheile Bicazului oferă un adevărat spectacol pentru șoferii și călătorii care vizitează zona.
Obiective turistice in Cheile Bicazului: Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Cheile Sugaului, Cheile Bicajelului, Pestera Negra, Pestera Cascada, Avenul cu Trei Intrari.
Din Cheile Bicazului puteti face excursii la Saua Cupas (1275 m), la Cupaseni, Saua Tifrea (1002 m), Piatra Poienii (1125 m).

Localitati in cheile bicazului

Locații din cheile bicazului

Pensiunea Pastravaria Bistra Montana Bicazu Ardelean

Localitate: Bicazu Ardelean

Păstrăvărie, pensiune, loc de relaxare in mijlocul naturii - Pensiunea Păstrăvăria Bistra Montană !

Pensiunea va invita sa petreceti clipe de relaxare alaturi de cei dragi, in intimitate, discretie si confort.

Ne aflăm la 12 km din șoseaua Bicaz spre Lacul Roșu si va stăm la dispoziție cu 7 camere cu pat matrimonial, restaurant cu 32 locuri, păstrăvărie proprie.

 

 

Vezi detalii

Vila Adela** Lacu Rosu

Localitate: Lacu Rosu

Vila Adela** este perfectă pentru familiile ce doresc liniște, aer curat și priveliște ca în basme.

Vila Adela se află la poalele Muntelui Hășmaș, într-o zonă pitorească, liniștită, relaxantă și deosebit de frumoasă, la 1 km față de centrul stațiunii și zona lacului.

Vila va pune la dispozitie 16 spatii de cazare, cele 2 camere a câte 3 paturi, din care unul dublu si două single, sunt locul de odihnă ideal al familiilor cu copii, iar in vila cea noua sunt 3 camere duble și una twin.

 

Vezi detalii