www.cazare-pensiuni.com

Localitati din Bacau

Locații din Bacau

Complex Podu’ cu Lanturi

Localitate: Bacau

Este important să expunem oaspeţilor noştri cele 4 valori care stau la baza brandului nostru: Amabilitate, Zâmbet, Iniţiativă, Atitudine.

Adunată în jurul acestor valori, echipa Podu’ cu lanţuri îşi propune să îmbunătăţească premisele serviciilor ospitaliere.

Complexul cu tematică medievală „Podu’ cu lanțuri” cuprinde: Hotel****, Vila***, Pensiune***.

 

Vezi detalii

Pensiunea Margo Bacau

Localitate: Bacau

Pensiunea Margo din Hemeiusi va ofera posibilitati de cazare foarte aproape de Bacau. Alege pensiunea Margo si vei beneficia de GRATUIT de acces la piscina, acces sala fitenss, acces la teren de tenis, restaurant propriu, mic dejun, parcare privata, aer curat si liniste.

Pensiunea Margo ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra.

 

Vezi detalii

Casa Livada Bunicii Targu Ocna

Localitate: Targu Ocna

Casa Livada Bunicii este situata intr-o locatie de vis, cu gradina, livada si faneata.

Unitatea va pune la dispozitie camerele confortabile, recent renovate, cu mobilier nou, o bucatarie spatioasa si decorata in stil rustic. Toate incaperile au iesire afara, intr-o veranda unde se poate lua masa pe vreme calda.

Vezi detalii

Pensiunea Casa Alba Slanic Moldova

Localitate: Slanic Moldova

Pensiunea “Casa Alba” este situata la o jumatate de ora de mers pe jos pana in centrul statiunii Slanic Moldova si ofera turistilor un sejur linistit, relaxant si confortabil.

Pensiunea beneficiaza de 6 camere cu 2 paturi, 4 camere cu 3 paturi si 1 apartament (in care pot sta 2 sau 4 persoane), fiecare cu dus si grup social propriu. Fiecare camera dispune de televizor color cu programe prin cablu si balcon propriu.

 

Vezi detalii

Casa de vacanta Irys Poiana Sarata

Localitate: Poiana Sarata

Casa de vacanta Irys se afla pe Valea Oituzului in localitatea Poiana Sarata, la 30 km de municipiul Onesti.

Avand o capacitate maxima de 8 adulti + copii, locatia va pune la dispozitie 3 dormitoare spatioase, fiecare cu baie proprie si terasa, living si bucatarie.

 

Vezi detalii

Vila Royal Bacau

Localitate: Bacau

Vila Royal este situata in orasul Bacau, fiind locul unde întotdeauna va vei simți ca în vacanță: relaxati, într-o atmosferă elegantă si liniștită.

Pensiunea de 3 stele vă oferă cazare în 10 camere, dintre care o cameră single și 9 camere duble. Există posibilitatea de a suplimenta locurile dacă este necesar.

 

Vezi detalii